Stahlwerk Germany Zitveegmachine SW1250-e

€ 23.650,00
ex. btw / adviesprijs

De Stahlwerk Germany SW 1250-e is een geavanceerde zitveegmachine die perfect is ontworpen voor de efficiënte en grondige reiniging van uitgestrekte gebieden. Met zijn indrukwekkende technische specificaties en gebruiksgemak stelt het nieuwe standaarden op het gebied van professionele schoonmaak.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Optimaal Vuilopname: De hoofdborstel van deze veegmachine is speciaal ontworpen in een V-vorm voor maximale vuilopname.
  • Innovatief Stoffilter: Het geavanceerde stoffilter zorgt voor filtratie tot 3 micron, wat resulteert in een schone omgeving.
  • Grote Vuilopvangbak: De grote vuilopvangbak, ondersteund door rotatietechnologie, is eenvoudig te legen.
  • Intuïtief Bedieningspaneel: Het waterdichte bedieningspaneel is voorzien van een groot meertalig display en een urenteller voor gebruiksgemak.
  • AUTO-Stop Functie: Uitgerust met een AUTO-stopfunctie voor het eenvoudig stoppen en herstarten van machinefuncties via het voetpedaal.
  • Onderhoudsvriendelijk: Filters en hoofdborstel zijn eenvoudig te vervangen zonder gereedschap, en de machine biedt goede toegankelijkheid tot de binnen- en buitenkant dankzij een kantelbare beschermkap.

De SW 1250-e is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is de ideale oplossing voor bedrijven die betrouwbare en effectieve reiniging van grote oppervlakken nodig hebben.

Specificaties

Voltage
48V/67Ah
Veegbreedte
1250mm
Breedte Hoofdborstel
500mm
Werkrendement
6400m²/h
Zijborstelmotor
90W * 2 stuks
Aandrijfmotor
800W
Hoofdborstelmotor
700W
Zuigmotor
145W
Watertank
10L
Vuilopvangcapaciteit
80L
Filteroppervlak
5,2m²
Oplaadtijd
3,5-4 uur
Werkduur
>3,5 uur
Afmetingen
1,5 * 1,25 * 1,25 m